EP Academie

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Veel gegeven antwoorden

Meer informatie over subsidies volgt binnenkort.
Bij EP-Academie zijn de wachttijden minimaal. Na inschrijven voor een opleiding betaal je middels iDeal of bankoverschrijving. Zodra de betaling is verwerkt, kun je met het online deel van de cursus beginnen. De enige uitzondering geldt voor aangekondigde opleidingen met een genoemde (toekomstige) startdatum. Hier kun je wel voor inschrijven en betalen, maar de cursus is pas toegankelijk vanaf de genoemde datum.
Daar waar het bij de opleiding hoort om resulaten meteen af te toetsen, doen we dat. Momenteel geldt dat voor de bijscholingscursussen EP/W en EP/U. Vanwege onze accreditatie doe je de verplichte eindtoets via ons. Voor de overige opleidingen moet je examen doen bij de officieel erkende examenbureaus.
Nee, wij bieden geen garantie dat je de juiste antwoorden invult. Wel bieden we de garantie dat je onbeperkt het online cursusmateriaal kunt bekijken. (Voor zolang als dit actueel is). Zodra de inhoud van een cursus vanwege een nieuwe versie van de norm achterhaald is, wordt de cursus vervangen.